Onze filosofie

RedFrock maakt unieke koffietafelboeken. Stuk voor stuk boeken van hoge kwaliteit. Boeken vanuit fotografie, waarbij de beelden het verhaal vertellen; met een eigenzinnige, originele en onalledaagse benadering laten we het karakter van de geportretteerden zien, veelal ondersteund door korte vertellingen door en over de gekozen onderwerpen/objecten.

Zoals ‘Hondenperspectieven’, een gevoelvol en respectvol boek met portretten van honden. Vanuit, letterlijk en figuurlijk, het perspectief van de hond.
Zoals ‘Rech oet de Ziel’, een hartverwarmende beeldvertelling van het jaarlijkse volksfeest dat nergens in den lande zo intens en bijzonder wordt gevierd als in Mestreech.
Als ‘InnerCity Notes’, een adembenemende uitgave over rasmuzikanten die hun leven hebben ingericht rond muziek maken en voor wie Barcelona, London, Parijs en Rome het decor vormen.
En als ‘Vaan Eysde tot de Mookerhei’, een schitterende en unieke uitgave over hét grootste en meest invloedrijke carnavalsliedjesfestival van Limburg: het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer.

De mensen achter RedFrock

Paul Evers is fotograaf en mede-eigenaar van Scala photography bv met ruim 20 jaar ervaring in publiciteitsfotografie. Daarnaast is hij onder andere verantwoordelijk voor de fotografie van (bekroonde) kookboeken van Sergio Herman (Oud Sluis***), Margo Reuten (DaVinci**), Mario Ridder (de Zwethheul**) en Francois Geurds (Ivy*). Scala photography is tevens één van de drijvende krachten achter Eatz Publishing.

Paul Smits is ruim 25 jaar amateurfotograaf. In zijn fotografie kiest hij een non-conformistische benadering om de wereld om hem heen te vangen en op indringende wijze contact te maken met zijn onderwerpen. De foto’s in Hondenperspectieven zijn van zijn hand.
Evers en Smits hebben hun krachten en ervaringen gebundeld in RedFrock Publishing.